golfclubDe Golfprogolfclub

Voor niet leden GGC
toeslag driving range € 3,00
José Loomans

Sinds 2003 ben ik actief op de Gooise Golfclub, eerst als spelend lid en actief in de baancommissie en direct na het afronden in 2009 van de PGA-Teaching professional opleiding, als Golfprofessional.

Ik richt me met name op de beginnende golfers, golfers met een hogere handicap en golfers met een fysieke beperking. Ik maak tijdens mijn lessen veel gebruik van hulpmiddelen zoals de Powerfan, NMS, balanskussens en video apparatuur.

Ik vind het belangrijk om actief deel te nemen aan de activiteiten van de Gooise Golfclub en ik zet me niet alleen in om beginnende golfers het felbegeerde GVB te laten behalen, maar ook om deze golfers de sfeer van onze club te laten meemaken.

Samen met enkele kennissen van de Haagsche Golf & Country club, waaronder de voormalige Head Pro John Woof (bij wie ik stage heb gelopen), ben ik actief in de stichting Golf voor Gehandicapten (www.gvoorg.nl), deze stichting is specifiek opgericht voor het enthousiasmeren van gehandicapten voor de golfsport.

U kunt ook bij mij terecht voor Golfclubs (PGA), Grips , spikes, lake balls en het verlengen/verkorten van clubs.

De vaste lesdag is dinsdag.
PGA

GVG